Kanser teşhisi konulmuş bir arkadaş

Kanserli arkadaşınızla konuştuğunuz sıklıkta, o da siz de daha gitgide rahatlarsınız. Konuştukça daha değişik konularda konuşmak normalleşir. Çünkü kanserli de olsa konuşacak çok konu vardır; filimler, kitaplar, hava durumu, spor, dünya haberleri, hobiler, yoga, egzersiz gibi!

Alkolikler Nasıl Davranır?

Alkolik dediğimiz şahıslar günün büyük bir kısmını içki edinmek, içki içmek ve sonrasında içkinin etkisinden kurtulmak konularında düşünce üretmek ve uygulamakla geçirirler.

Onu Değiştireceğimi Sandım

“Ben onu zamanla değiştiririm” diye düşünülerek girişilen ilişkiler ya tat vermez ya da uzun ömürlü olmaz.

Uyuşturucu

Aşırı dozda eroin kullanımı sonucu arabada kendelerinden geçen ana baba ve arkada oturan 4 yaşındaki çocuğun ibretlik hali!

Osuruktan İlaçlar

Büyük abdest kullanılarak yapılmış haplardan sonra şimdi de osuruk şişeleyip mi satacak ilaç şirketleri?

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Özel İlişkiler

Gerçek potansiyele ulaşmak için iyi ilişkiler gereklidir. İlişki nedir? İlişki; bağlantı, birliktelik ve bağlılık gibi özel ve güzel anlamlar içerir. İçinde bulunduğumuz ilişkinin şekline ve biçimine göre ya yaşantımızı daha iyi hale getiririz ya da kendimize ve etrafa zehir ederiz.

Himalaya Tuzu

Himalaya tuzu oldukça sağlıklı, bunun nedeni milyonlarca yıl önce yeryüzünde bulunan okyanus yataklarında meydana gelmiş olması. Günümüze kadar antik okyanus yataklarında el değmeden beklemiş olması. Modern zamanın çevre kirliliğinden etkilenmediği için, en pür, saf ve temiz formunda günümüze ulaşmayı başarmış olması..

Periscope Uygulaması

Askeri bölgelerde, gizli devlet işlerinin yürütüldüğü yerlerde, saklı kalması kesinlike şart olan ortamlarda birilerinin Periscope çekimi yaparak naklen dağıttını da bir düşünün..

Gizli Kamera Şakası

Kadın polis sabahın erken saatinde boşu boşuna oraya gelmekten pek rahatsız görünmüyordu; gülümseyerek teşekkür etti. “Güvenlikte olup olmadığınızdan emin olmak istiyoruz..” dedi. Sonra yeniden teşekkür ederek uzaklaştı..

Sosyal Medyada Kimlerden Nefret Ediyoruz?

Her yer Instagram, her yer Facebook, Twitter, Vine, Pinterest!

Kendini ifade etmeye gelenler öyle benmerkezli ki onlardan başka bilen yok! En iyi onlar! En güzel onlar! En uzağa giden yine onlar!