Bir Kadın Hikayesi: Mutsuz Bir Evlilik

Soyluluk, hayatta duruşla ilgili mühim bir meseledir. İsterse her aile soylu olabilir! Soylu aileler önce kendi ailelerinin ihtiyaçlarından ve mutluluğundan emin olur, sonra etrafta ilgiye muhtaç kimselere hayır yaparlar. Onlar soyludur, hassastır, içtendir ve insandırlar. Gerçek insan!

Neden Blog Okuruz?

Bir blog yazısı magazin yazısı değildir. Reklam olmadığı gibi, gazete yazısı da değildir. Bloglarda amatör bir içtenlik vardır. Kişisel dokunuşlarla doludur.

Depresyonda mısınız? Suçlusu Facebook olabilir!

Hepimiz biliyoruz ki Facebook faydalı bir ortamdır. Ama yine hepimiz biliyoruz ki aynı zamanda bir yarış mekanıdır.. En popüler, en güzel, en genç, en yeni, en pahalı, ve her türlü ‘en’ yarış yapar.

Twitter’in Yeni Görüntüsü

Twitter’in yeni dizaynı neden Facebook’a benzemiş derseniz cevabımız, daha fazla reklam yerleştirebilmek için..

Hafif Makyajlı Kadınlar

Harry Styles şöyle demiş: Gerçek kadın mükemmel değildir, mükemmel kadın da gerçek değildir.

Sosyal Medya Kandırmacası

Öyle bir hale geldik ki, ayak parmağını sehpaya çarpan adam öfkesini, acısını, küfürlerini ve hatta parmağının resmini onlayn paylaşıyor; diğer herkes sessizce seyrediyor.

Teknoloji Dolu Bir Kütüphane

Kütüphanede kaç kitap var dersiniz? Yaklaşık 2 milyon kitap! Bu kadar çok kitap bu çağda ancak bir robot tarafından idare edilebilir! Kitap bulma ve yerine yerleştirme işi bir robot tarafından gerçekleştiriliyor.

Twitter Perspektifi

Zengin Twitter ortamı okul atmosferinde taşınırsa öğrencilerin daha keyifli öğrenmesi ve daha çok bilgi sahibi olması mümkün olur mu?

Facebook Casusluğu

Özellikle 30’luk çocukların anneleri yaptıklarından dolayı suçluluk duyduğunu bildiriyor. Daha genç çocukların anneleri (13-18) Facebook casusluğunu yaparken suçluluk hissetmiyor.