Limon ve Karbonat Kansere Çare mi?

Limon kanserli hücreleri öldürür mü başlıklı yazıma gelen bir yorumda kansere çare, mucizevi bir karışımdan bahsediliyor. Bu karışım bir okuyucuya ait ve kanseri iyileştirdiğini iddia ediyor. Fakat karışımın tarifi verilmemiş..

İnternet’te FitLife.tv sitesinde kolay ve çok etkili olduğu iddia edilen bir karışım buldum. Önce yazıyı sonra da karışımın tarifini paylaşıyorum. Yalnız lütfen aklınızdan çıkarmayın bu bir ilaç değildir, hangi kanser çeşitlerine iyi gelir belirtilmemiştir,  bir evde yapılan kulaktan dolma bir karışımdır. Doktorunuzun vereceği tedavinin yerini tutmaz. Tedaviye ek olara kullanılabilir. Ama.. Risk sizindir!

İnternet sitesindeki yazıda şunlar anlatılmaktadır:

Büyük ilaç şirketleri kar etsin diye kanser iyileştirilmiyor. Onlar kazansın diye kanserin çözümü olan limon ve narenciye açıkça söylenmiyor. Bu süreçte kanser vakaları katlanarak artıyor ve insanlar kanserden ölmeye devam ediyor. Oysa limonun antikanserojen olduğu uzun zamandır bilinmektedir. Limon kist ve tümör yok edici özelliğe sahiptir.

Son zamanlarda yapılan çalışmalar göstermiştir ki narenciye, özellikle limon, kanser önleyici olduğu gibi, birçok kanser çeşitlerini de iyileştiricidir. Limon, karbonat ile birleştiriğinde vücudun pH seviyesini normal hale getirir. Bu sayede kanser hücreleri çoğalamaz, vücuda dağılamaz.

Avrupa’da yapılan “vaka kontrol” çalışmasının sonucuna göre haftada 4 limon tüketen boğaz kanseri hastalarının yüzde 58’i kanseri yendi. Ağız kanseri hastalarının yüzde 53’ü, miğde kanseri olanların yüzde 31’i ve kalın bağırsak kanseri olanların yüzde 18’i kanserden kurtuldu. Yakın zamanlarda yapılan bir Amerikan araştırmasına göre, hormon replasman tedavisi almayan göğüs kanseri hastaları günlük 75 gram greyfurt (meyve veya meyvesuyu) tüketerek meme kanserini yendi. Her iki çalışma da başta limon olmak üzere tüm narenciye meyvelerinin kanser önleyici olduğunu tespit etti. Yineleyelim: Limonda limonoids olarak bilinen anti-kanser birimleri vardır. Bu nedenle limon, tüm narenciye içinde en önemli kanser-savardır.

Unutma! Limonlu su da bir mucize!!!

Limon antibakteriyel bir meyvedir. Aynı zamanda antifungal (mantar önleyici) olarak bilinir. Miğde ve bağırsakta bulunan parazit ve kurtları öldürür. Limon kan basıncını dengeler, güçlü bir antidepresandır, stres giderici özellikleri vardır ve yatıştırıcıdır.

Bu yazının kaynağı nedir?

Büyük bir ilaç şirketinin belgelerine göre 1970 yılından beri yapılan tüm laboratuvar deneylerinde limon:

  • 12 değişik kanser çeşidi ile meydana gelen kanserli hücreleri yok edebilir.
  • Tümörlerin yayılmasını önleyebilir.
  • Adriamycin, kemoterapi ve diğer narkotik ilaçlardan on bin kez daha etkindir.

Limon ve karbonat karışımı neden işe yarar?

Limon, karbonat ile birleştiğinde vücudun pH seviyesini dengeler ve bu sayede kanserli hücreleri yok eder, yayılmalarını önler. Karbonat diye bilinen madde kabartma tozu olarak ya da sodyum bikarbonat olarak da bilinmektedir. Ancak aliminyum içermeyen karbonat kullanılmalıdır.

Malzeme:

  • 2 çorbakaşığı taze sıkılmış limon
  • Yarım tatlı kaşığı karbonat
  • Bir su bardağı su

lemon-600x392Tarif:

  • Malzemeyi karıştırıp günde 4 kez içilmelidir.
  • Karbonat alüminyum ihtiva etmemelidir.
  • Bulunabilirse organik limon, daha etkindir.

Baking_Soda-600x399

Bu sitede anlatıldığı üzre, yukarıdaki karışım kanserli hücreleri öldürmekte oldukça etkin. Yineleyelim, tarifi verilen bu karışım belki hekimin uyguladığı kanser tedavisine destek olarak kullanılabilir ama tedaviyi bırakıp bu “ev yapımı” ilacı kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Ayrıca karbonat vücuttan vitamin ve mineralleri sömürür. Ve bazı ilaçların etkisini de azaltabilir. O nedenle böyle bir küre başlamadan önce 1. doktora danışın 2. bol su içmeyi alışkanlık haline getirin 3. dengeli beslenme alışkanlığı geliştirin.

Learn more: http://www.naturalnews.com/036059_home_remedies_baking_soda_natural_cures.html#ixzz3PcHkP7RL

Tüm kanser hastalarına şifa olması dileğiyle yazıyı paylaştık. Ama lütfen size verilen tedaviye ikame olarak kullanmayın. Hatta isterseniz, tedavi ile birlikte kullanmanızın uygun olup olmayacağını doktorunuza danışın. Geçmiş olsun.

11 thoughts on “Limon ve Karbonat Kansere Çare mi?”

  1. arkadaş kullan diye öneriyorsun mu önermiyorsun mu tarifi övüyorsun mu ev yapımı deyip aşağılıyorsun mu belli değil

  2. limon yemelimiyiz yememelimiyiz anlayamadım.Benim ph 5.şimdi limon dahada asidk yaparmı yoksa alkalimi yapar.

    1. Karbonat ve limon karışımı, İnternette karşıma çıkan bir alternatif yöntemdir. Bu yazıyı İngilizce okudum, Türkçesini sitemde paylaştım.
      Orada anlatılan şey bu karışımın kanseri yenmeye yardım ettiği şeklindedir.
      Fakat.. İnternet ortamında paylaşılan her şey doğru olmayabilir. Ve bu çözümü paylaşan kişi bir doktor değil. Ben de doktor değilim. Bu nedenle kimseye bu karışımı kullanın diyemem. Sadece diyebilirim ki: “Limonlu karbonatlı karışımın iyi geldiği söyleniyor..”
      Risk sizindir.
      Tez şifa dileklerimle.

  3. Kesinlikle karbonat ve limon kullanın zarar değil fayda görürsünüz,kemoterapi gibi vücuda zarar vermeden kanser hücrelerinin gelişimini durdurur ve bu kötü huylu hücreleri inşaALLAH öldürür ,bunun yanı sıra soğuk press çörek otu yağı ,taze sıkılmış 3-5 havuç ,1elma, yumruk büyüklüğünde 1 kırmızı pancar suyu büyük bir bardak (cola bardağı olur ) karıştırıp gece yatmadan önce için bu inşaALLAH vücudunuzu alkali yapacaktır ,hasta olan tedavi amaçlı ,hasta olmayan da korunmak amaçlı uygulayabilir ! Unutmayalım ki bunlar inşaALLAH şifa vesilesidir , şifa ALLAH (C.C)’tan dır! ALLAH (C.C) bütün hastalarımıza acil kalıcı şifa ve deva versin Amin !

    1. Allah razı olsun öncelikle sizi tenzi ederim kanser yaygın bir hastalık ilaç şirketleri önce kanser mikrobunu sonra ilacı çıkarıyor O niyette olanları dilerim Rabb’im ya islah etsin yada bulunmaz bir dert versin hastalıkla alay olmaz kanser hastası sırasını savmış sonra kime denk gelir karbonat ve limon kullanıp iyi gelen varmı varsa sonuç ne vadenin önüne geçilmez ama acı çekmemek burda ki amaç araştırmayı seviyorsunuz iyi gelen ada kanser le mücadelesinde şifa bulanlar ne yapmış öğrenip paylaşırmışsınız Allah razı olsun

      1. Allah size ve tüm hastalara şifa versin.
        Şu sitede de karbonat ve limonun kanser için ilaç olabileceği yazılı..
        Yazıya göre: Karbonat ve limon vücuda alkali bileşimleri verirken pH seviyesini yükselterek kanserin ilerlemesini engelliyor.

  4. bu hazırlanan karışımı günde 4 kez mi hazırlıyoruz.bir sefer hazırlayıp 4 keredemi içiyoruz acaba.karbonatın tansiyon yükseltme gibi bir etkisi var ya babamda tansiyon hastası ve malesef akciğer kanseri .içirme istiyoruz bu karısımı en az ne kadar süre içmeli acaba.tşk ederim

    1. Her gün 4 kez içilecek olan bu karışım, içilmeden hemen önce hazırlanmalı. Daha önceden hazırlayıp bekletmek önerilmiyor. Bu kürü 10 gün yapmanız, sonra 10 gün bırakmanız, sonra tekrar 10 gün devam etmeniz ve böyle fasılalar halinde sürdürmeniz öneriliyor.
      Tansiyon hastası için karbonat iyi mi kötü mü bu durum kişiden kişiye değişebiliyor. Google araştırmasında bazı sayfalarda yüksek tansiyon için karbonat önerilirken (http://www.life-saving-naturalcures-and-naturalremedies.com/high-blood-pressure-natural-remedy.html) bazı linklerde bunun tersi iddia ediliyor. Bildiğiniz gibi, her bünye farklıdır ve bazılarının bünyesi sodyuma karşı hassas olabilir. Vücutta bulunan su genelde sodyumu, yani tuzu, takip eder. Karbonatta bulunan ana madde sodyumdur. Suyun sodyuma doğru çekilmesi sonucu vücutta dolaşım hızlanır. Dolayısıyla tansiyon yükselir.
      Akciğer kanseri için pelin otunun iyi geldiği ve Fransızların pelin otundan ilaç yaptığını duydunuz mu bilmiyorum. İsterseniz pelin otu ile ilgili şu yazıyı da okuyun https://www.fuzyonblog.com/2015/08/15/bir-kanser-savar-daha-pelin-otu/
      Yeniden hatırlatıyorum: Ben bir doktor değilim. Bu linklerde anlatılanlar internet’ten bulunarak paylaşılmış yazılardır. Uygulamadan önce kendi doktorunuza danışabilirsiniz. Babanıza tez şifa diliyorum.

  5. Selamün aleyküm arkadaşlar 3 ay önce küçük hücreli dişi akciğer kanseri olduğumu öğrendim kemiklere metastaz yaptı kemoterapi alıyorum Allah için bu hastalıktan kurtulan varmı ve varsa banada uyguladığı tedaviyi anlatırmı lütfen Allah razı olsun.veysi fidan 05350216800

    1. Limonun kanser hücrelerini öldürdüğü biliniyor. (Tikla)
      Limon kabuğunda bulunan bazı maddeler (fotokimyasallar) kansere karşı koruyucu işlev görüyor. Hatta bazı uzmanlara göre limon kabuğu insan vücudunda kemoterapi gibi çalışıyor. Bunun ötesinde cildi güzelleştiriyor, bağışıklık sislemini güçlendiriyor, kolesterolu ve tansiyonu düşürüyor.
      Limonda Bulunan Bazı Maddeler:

      Limonoid: Limon kabuğunda limonoid bulunmaktadır ve bu madde kansere karşı savaşır. Birçok çeşit tümörlerin oluşmasını engeller ki buna ağız kanseri, yumurtalık kanseri ve beyin tümörleri dahildir. Limonoid maddesinin en önemli özelliği vücuda alındığında dolaşım sistemince emilmesidir.
      Flavonoid: Flavonoid bakımında zengin diyet tüketen insanlarda prostat kanseri, kolon (kalın barsak) kanseri ve meme kanseri riski azalmış oluyor. Flavonoidler hem limonun içinde hem de kabuğunda bulunuyor. Bu nedenle limonu çekirdeği hariç şeyiyle yemek öneriliyor.
      Flavonon: Flavonoidlerde flavononlar bulunuyor ve bu maddeler cilt kanseri riskini düşürüyor.
      Lutein: Lutein tümörlerin büyümesini engelliyor ve vücudun detoks olmasına (arınmasına) yardım ediyor.
      Diğer maddeler: Limonda bulunan diğe maddeler şu şekilde özetlenebilir; vitaminler, lifler, mineraller, organik asitler, karotenler, ve yağlar (esansiyel yağlar). Limonda en çok C vitamin bulunuyor ve son zamanlarda bilimciler C vitaminin kansere karşı koruyucu bir kalkan gibi işlediğini söylemeye başladılar.
      Tüm hastalara geçmiş olsun.

  6. Yorumların hepsine Teşekkürler.
    Bende kemoterapi alırken devamlı limonata
    Ve yoğurt çorbası içtim.

Comments are closed.